Séfünk ajánlata...
Réti Sebestyén, azaz ahogyan minden ismerőse szólítja, Seby, azon értékes fiatal, tehetséges séfek egyike, aki szívvel-lélekkel, valódi szakmai alázattal veti bele magát a legapróbb részletekbe is ételei megalkotásánál, tálalásánál. 

Seby

Seby a francia bisztró konyha egyik hazai úttörője, a „boutique stilus” egyik lázadó létrehozója, számos igényes belvárosi pesti és vidéki luxus hotel  - Déryné Bistro,  Mini étterem és bár, Miro Grande Liszt Ferenc tér, Angelika Kávéház-terasz, Vár Miro,Fashion Miro Westend, Matteo Restaurant, Belga Étterem, Borostyán Étterem -  kreatív séfje, megálmodója. Filozófiájának fontos eleme az egyedi látkép mind az ételek elkészítésében, mind azok tálalásában. 

Volt ő magyar grill bajnok, és többszörös európai 1. és 2. helyezett cukrászati és pék szakmai ismeretekben. Seby azonban nem áll meg a fakanálnál; egyedi és kreatív ötleteinek köszönhetően egymást követik a felkérések, mint éttermi tanácsadó, számos új, illetve megújuló étterem, vendéglátóhely teljes koncepciójának a kialakításában. Nem tudjuk hogyan és mikor jut ideje, de mindemellett még saját maga készíti a város legfinomabb csemege kolbászait, sajtjait, sonkáit. 

 A közönség szintén találkozhat mindezekkel közkedvelt éttermekben, amelyek állandó felvásárlói Seby saját márkás, kiváló alapanyagokból, egyedi receptek alapján elkészült ínyencségeinek. Nem véletlenül készíti saját maga ezeket a finomságokat, hiszen alapvető fontosságúnak tartja a friss, lehetőleg hazai, de mindenképpen kiváló minőségű, és főként az adott szezonra jellemző alapanyagokat.  Jelenleg önállóan dolgozik kreatív séfként, tanácsadóként, folyamatosan megújuló ötleteivel formálva a magyar gasztronómia és vendéglátóhelyek stílusát, ízeit, hogy minél többen élvezhessék a minőségi vendéglátás adta igazi örömöket

Bennünket azonban nemcsak kreativitása, hanem az a tiszteletreméltó emberi hozzáállása is megfogott, amellyel példát mutat akár a konyhában, ahol a csapat minden egyes tagját egyenrangú félként kezeli a kisegítőktől a séfekig, akár éttermi tanácsadóként, magánemberként. 

Ötletei kifogyhatatlanok, képes megújulni, energiáit érezni lehet az általa elkészített ételekben, receptekben. Vele egyszerűen élmény a sütés –főzés, ötletelés. Épp ezért megkértük, hogy ötleteljen már nálunk is egy kicsit, mit lehetne kisütni az általunk kínált ínyencségekből, hogy a termékeink mellé, mi is tovább adhassuk ezeket az energiákat, ízeket, élményeket, megfűszerezve az ünnepeket, vagy akár csak a hétköznapokat.

A valdói tea, csokoládé és pálinka ihlette receptjeinket folyamatosan láthatják majd weboldalunkon és a GourmetBoutique facebook oldalán, hogy az otthon ízeit és életét felpezsdítsük.
Annak pedig, aki szeretné személyesen is megízlelni Sebestyén tea, csokoládé és pálinka által inspirált gasztro csodáit, szívesen megfűszerezzük ünnepeit Gourmet Boutique ételsoraival, legyen az céges vagy magán jellegű. Ha valami új, különleges élménnyel szeretne üzleti partnereinek vagy szeretteinek kedveskedni, szívesen állunk rendelkezésére, kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
mobil: +36-30-216-6030 (munkanapokon 10-16h között hívható) email: office@gourmetboutique.hu

2015 ÁPR 22 13:01:13/