NEMZETI KINCSEK A NAGY NAPRA
ESKÜVŐI ÉTELSOR-KOKTÉLBÁR-AJÁNDÉK NEMZETI KINCSEKRE HANGOLVA

azaz egy Hungarikum, az Árpád Pálinka,

Ceylon kincse, a Dilmah tea,

és a páratlan Lindt Svájci Csokoládé Mestereinek a remekművei

összefűzve egy alkalomra, ételbe, italba, ajándékba varázsolva


A szakma elhivatott képviselői, barátaink, Nagy Zoltán a Boutiq’ Bar tulajdonosa, és Réti Sebestyén, kreatív séf, bizalmat szavazva nekünk, összeálltak a Gourmet Boutique csapatával, hogy elsősorban az Árpád Pálinka, a Dilmah tea és a Lindt csokoládé ízeire hangolva kínáljanak valami különlegeset az újra nyitott, ám a hagyományokat  is tisztelő, igényes szolgáltatásokat kereső ínyenceknek. Egyedi koktélbárt, Dilmah teabemutatót, kreatív séfet és az alkotásaikhoz illő ajándékokat kínálunk esküvőkre, céges és magán rendezvényekre a garantáltan „jóízű” pillanatok megteremtéséhez.


Nagy Zoltán  - Boutiq’ Bar
Egyedülálló koktélbár minden különleges alkalomra. Ezt kínáljuk Zolival.

 Igény szerint egyedi teabemutató, illetve teabemutatóval egybekötött koktélbár is igényelhető, amelyet Zolival a Gourmet Boutique stábjával együtt tartunk. Nagy Zoltán és a Gourmet Boutique csapatának 2 tagja is elvégezte a Dilmah Teaiskola középfokú kurzusát Srí Lankán, amelyet mára már a WACS (Séfek Világszövetsége) is hivatalosan elismer, mint világszínvonalú oktatási rendszert.
Tudás, szenvedély, hitelesség, minden kortyban íz; röviden így mutatnánk be Nagy Zoltánt, a Boutiq’Bar tulajdonosát, aki fiatalon olyan sikereket ért el, megőrizve a legfontosabb emberi értékeket mind az üzletben, mind a magánéletben, amely példaértékű és egyedülálló.

50 legjobb bár között a Drinks International 2012-es World's 50 Best Bars válogatásán

Európában a 21., a világon pedig a 43. legjobb hely

London Academy of Bartenders  megalapítója

A Dilmah Tea egyik nagykövete


Réti Sebestyén – kreatív séf
Különleges ételek egy fiatal tehetséges séftől.

Réti Sebestyén azon értékes fiatal, tehetséges séfek egyike, aki szívvel-lélekkel, valódi szakmai alázattal veti bele magát a legapróbb részletekbe is ételei megalkotásánál, tálalásánál. Sebestyén a francia bisztró konyha egyik hazai úttörője, a „boutique stílus” egyik lázadó létrehozója, számos igényes belvárosi pesti és vidéki luxus hotel  - Déryné Bistro,  Mini étterem és bár, Miro Grande Liszt Ferenc tér, Angelika Kávéház-terasz, Vár Miro,Fashion Miro Westend, Matteo Restaurant, Belga Étterem, Borostyán Étterem, Food Boutique -  kreatív séfje, megálmodója. Filozófiájának fontos eleme az egyedi látkép mind az ételek elkészítésében, mind azok tálalásában.


A tea forradalma napjainkban még erősebb, mint valaha. A magyar séfek közül Sebestyén az első, aki a Dilmah teával, mint főzési alapanyaggal dolgozik. A világ számos híres séfje – köztük Peter Kuruvita, Laurent Loudeac & Camille Furminieux – is együtt dolgoznak ezzel a világ 10 legjobbja között számon tartott teamárkával, és használják ételeik alapanyagaként. A Paul Bocuse Intézet egyébként 2009-ben indította el első Dilmah Teaiskoláját közösen, amely akkor egy vakmerő gasztronómai lépésként indult, de mára hatalmas sikernek örvend. A Dilmah Teaiskolát, ma már a Séfek Világszövetsége (WACS) is elismeri hivatalosan. Aki valami igazán újra vágyik, annak Sebestyén kinyitja a tea világát is igény szerint.


Gourmet Boutique

Képzelje el, amikor Zoli és Sebestyén barátunk együtt alkot meg egy menüsort elképesztő étel&ital párosításokkal. Személyiségükből fakadó vidámságuk és szenvedélyük a szakmájuk iránt pedig átragad majd Önre is és minden vendégére! Ezt garantáljuk!

A Gourmet Boutique pedig az alkalomhoz választott menüsorhoz illő valódi pálinka, ceyloni tea és svájci csokoládé ajándékokat kínál, hogy ezeknek az egyszeri különleges pillanatoknak az emléke hazaérve is felidézhető legyen. Hiszen tudjuk „az étel emlékeztet” – idézet az Élet ízei c. filmből.

Szolgáltatásainkat, a koktélbárt, a séfet, illetve az ajándékokat természetesen kérheti külön-külön, de mi együtt javasoljuk.

Igény szerint pálinka kóstolót is tartunk az ország pálinkájával, az ÁRPÁD Pálinkával, valamint barristát is biztosítunk. A Gourmet Boutique egyik tulajdonosa egyben a Perc Coffee tulajdonosa is, ahol igazi kávé különlegességekkel találkozhat.

Ha valami új, különleges élménnyel szeretne üzleti partnereinek vagy szeretteinek kedveskedni, szeretettel várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségeinken bármelyikén. Rendezvényszervezők ajánlatkérését is szívesen fogadjuk:

mobil: +36-30-216-6030 (munkanapokon 10-16h között hívható)

email: office@gourmetboutique.hu

2016 SZE 01 00:00:00/