Csokoládé és Bor
Sokan gondolják azt, hogy a csokoládé és a bor nem illik egymáshoz – a csokoládé intenzív íze elnyomja a bor csersavját. Emiatt általában konyakot, whiskey-t vagy talán pezsgőt ajánlanak a csokoládé mellé. Akad, aki kávé mellé is ajánlja vagy egyszerűen önmagában élvezi a csokoládé fogyasztását.
Úgy ahogy a csokoládé fogyasztásban kialakultak a preferenciák, a párosításokra is ugyanez jellemző. Manapság a bor és csokoládé párosítása kockázatos vállalkozás a “kóstoltatás” világában, amelyet otthon is könnyen kipróbálhatunk, baráti körben. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a következő ajánlásokkal. Kísérletezzenek és találják meg az Önöknek leginkább tetsző párosításokat!


Ajánlott termékeink borokhoz

Forrás: http://www.lindt.hu/a_csokolade_es
2015 FEB 01 19:06:13/ Hozzászólások (0)